Bilbingo

Vill man göra något riktigt roligt med hela familjen en sommardag? Då ska man definitivt testa på Bilbingo. Det är ett nöje för hela familjen, ni får tid att umgås, ha roligt, vara ute i det fina vädret samtidigt som ni har chans att vinna lite extra pengar. Så hur går det till då?

 

Jo först och främst gäller det ju att kolla upp vart man har sin närmaste bilbingo och vilka tider det anordnas. Detta brukar man kunna läsa om i lokaltidningen, på anslagstavlor i området och dessutom finns det en hemsida på nätet där dem samlat all bilbingo i landet. Sedan är det bara att planera in och packa ihop sig i bilen. Här är picknickkorgen ett måste och många tar även med sig campingbord och stolar så att dem kan sitta utanför bilen. Självklart kan man sätta sig i bakluckan och njuta också, då krävs det bara en skön filt.

 

När man kommer till parkeringen där bilbingon anordnas så får man köpa brickor och ibland ett mindre inträde. Sedan är det bara att parkera på en plats som känns lämplig och invänta spelen. I dragningarna så ropar man ut numren genom stora högtalare så att alla deltagare ska kunna höra ordentligt. Får man bingo så tutar man ofta med bilens tuta. Det är alltså inte så att bilbingo är en variant av bingo. Man spelar samma bingospel som man gör i en bingohall eller online. Den stora skillnaden är att man spelar från bilen på en parkering och att det bara sker under sommarhalvåret i Sverige. Men bli inte förvånad om det finns bilbingo på just din ort, det sprider sig och alla kan ha roligt på detta sätt.

Comments are closed.